Werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling

cursus persoonlijke ontwikkeling en groeiJe hebt weleens van die periodes in je leven dat niets echt mee zit. Omgang met je collega’s of partner en kinderen thuis verloopt stroef. En je zit niet lekker in je vel. Of… je zit juist wel goed in je vel maar vraagt je af of er niet nog een betere versie van jezelf ergens weggestopt zit. Dat je door belemmeringen niet bereikt wat je van binnen juist graag zou willen. Om er achter te komen wat je graag wilt in je leven. Dus je ware drijfveren voor jou als persoon, is het goed om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en groei. Zodat je weet waaraan je wilt werken en wat jou doelen zijn in het leven. Niet alleen op het werk maar ook privé. Ga je eindelijk ontdekken wat werkgeluk is en op zoek naar je droombaan of moet je de balans tussen werk en privé beter beschermen.

Joost Harends is een bekende trainer uit Eindhoven en geeft samen met andere ervaren coaches training om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en groei. De cursus staat bekend om de langetermijneffecten. Want zelf na jaren ontvangt de Duik nog zeer positieve reacties van deelnemers. Men geeft aan dat ze zelfverzekerder, assertiever en daadkrachtiger zijn geworden. Men is gelukkig en leeft vrijer. Een zweverige training? Nee, dat zeker niet. En dat kan je zien aan het deelname profiel. Dat bestaat zeer uiteenlopende types. Van een directeur, marketingmedewerker, accountant tot een medewerker bij een verzekeringskantoor en alles daartussen.

Allemaal volgens ze deze training te werken aan hun zelfvertrouwen en sterker in hun schoenen te staan. De Duik wordt door deelnemers een ‘cadeautje aan jezelf’ genoemd. De cursus vindt een aantal keer per jaar plaats, bijna elke maand. Meer weten of deelnemen? Bezoek de site van De Duik: https://deduik.com/