Retourneren

14 dagen bedenktijd

Wij doen ons best om u via onze website te informeren over onze producten door goede foto’s en zoveel mogelijk productinformatie. Mocht er desondanks een artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze binnen 14 dagen geretourneerd worden. Wij zullen het aankoopbedrag en bijbehorende verzendkosten binnen 14 dagen na ontvangst retour storten.

Wanneer gaan de 14 dagen bedenktijd in?

Deze 14 dagen gaan in wanneer je pakket/bestelling door jou of bijv. buren in ontvangst is genomen.

Enkele voorwaarden gekoppeld aan de 14 dagen bedenktijd

  • De artikelen moeten binnen 14 dagen na ontvangst voor retour bij ons worden aangemeld.
  • Artikelen dienen in oorspronkelijke staat teruggestuurd te worden. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij/zij dat in een winkel zou mogen doen.
  • Wanneer artikelen meer gebruikt zijn dan nodig om de aard, kenmerken en werking te beoordelen zal de waardevermindering aan u worden doorberekend.
  • Indien er beschadigingen zijn aan het product zij we gerechtigd om een schadevergoeding in rekening te brengen.
  • De retourzending dient (voldoende gefrankeerd) te zijn. Uw zending wordt als de retour geaccepteerd als het voldoende gefrankeerd is.

Wat mag wettelijk gezien niet retour worden gezonden?

Verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Denk bijvoorbeeld aan babyflessen en spenen.

Hoe meld ik een retourzending m.b.t. de 14 dagen bedenktijd aan?

  1. Neem per e-mail contact met ons op: info@zonderbpa.nl
  2. Vermeld het ordernummer en het artikel(en) die je retour wilt sturen. De reden van retourzending mag u er ook bij vermelden. Dit is niet verplicht, maar wij gebruiken deze informatie om onze dienstverlening en assortiment te verbeteren.
  3. Je ontvangt een bevestiging van je retourmelding & instructies voor de retourzending
  4. Verpak het product goed, zodat het in goede staat retour komt